Alsidig VVS'er

Vi vægter høj service

Dækket af TEKNIQ

Få nyt badeværelse eller renoveret det eksisterende i Greve, Hvidovre og omegn

Skal badeværelset fornyes?

Skal du have nyt badeværelse eller have foretaget reparationer på det eksisterende badeværelse? Hos Byernes Varme- og Sanitetsservice har vi mere end 50 års erfaring i VVS-arbejde, og vi udfører alt på badeværelser i samarbejde med særligt udvalgte samarbejdspartnere - hvad enten der er tale om mindre enkeltopgaver eller større projekter, står vi altid klar til at rykke ud med kort varsel, og vi yder desuden akut VVS-service såfremt uheldet er ude.

Vi ser det som en naturlig del af vores arbejde, at tilbyde dybdegående rådgivning om mulige løsninger til dit nye badeværelse.

Lad os hjælpe dig med del- eller totalentreprisen når badeværelset skal fornyes, herunder bl.a. følgende:

  • Projektering af del- eller totalentreprisen
  • Håndtering af al dialog med aktuelle underleverandører og samarbejdspartnere
  • Rådgivning i materialevalg og indretning
  • Levering og montering af materialer

Kort sagt, vi håndterer hele projektet når du skal have nyt badeværelse, eller renoveret det gamle - det inkluderer altså både VVS-, elektronik-, maler- og murerarbejdet.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, hvis badeværelset skal fornyes. Ring på telefon 36 78 28 30 eller skriv en besked i formularen. 

Vi kører til både Hvidovre, Greve og omegn.

Skræddersyede badeværelsesløsninger

Vi har været involveret i mange del- og totalentrepriser ved nyt badeværelse eller renovation af det eksisterende, og når du samarbejder med os, er det derfor kun fantasien der sætter grænserne. Vi tager udgangspunkt i dine behov og kan gennem et tæt samarbejde, udarbejde skræddersyede badeværelsesløsninger, der gør dine drømme til virkelighed.

Ud over samtlige VVS-installationer, håndterer vi bl.a. selv følgende ydelser ifm. badeværelsesrenovering:

Få et gratis og uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Ring og få et uforpligtende og gratis tilbud på nyt badeværelse ved at ringe på telefon 36 78 28 30, eller ved at sende os en besked i formularen.

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt, og arrangerer gerne et indledende møde hvor vi kan afstemme forventninger og se nærmere på forholdene. Vi arbejder i Hvidovre, Greve, Karlslunde, Storkøbenhavn og omegn.

Få et uforpligtende tilbud på badeværelse

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på badeværelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

VI ER MEDLEM AF 

Toilet og andre VVS-opgaver

Løber toilettet? Vi har mere end 50 års erfaring i VVS-arbejde af enhver art, herunder service og levering og montering af nyt toilet.

Læs mere ❯

Renovering af badeværelse

Skal badeværelset fornyes? Vi har mange års erfaring i håndtering af del- og totalentrepriser af badeværelser.

Læs mere ❯

Alt i blikarbejde

Vi udfører stort set alt i blikarbejde, og anvender også zink og kobber, såfremt det er ønskeligt. Vi kører til alle byer inden for Storkøbenhavn. Ring i dag.

Læs mere ❯