NYT BADEVÆRELSE ELLER RENOVERING AF BADEVÆRELSE I HVIDOVRE

Vi hjælper dig med din drøm omkring nyt badeværelse i Hvidovre.
Ønsker du en renovering af badeværelse, klarer vi også det.
Kontakt os og høre mere.

Ring 36 78 28 30

Alsidig VVS’er

Vi vægter høj service

Dækket af TEKNIQ

Ønsker du renovering af badeværelse i Hvidovre?

Skal du have nyt badeværelse eller have foretaget reparationer på det eksisterende badeværelse? Hos Byernes Varme- og Sanitetsservice har vi mere end 50 års erfaring i VVS-arbejde, og vi udfører alt på badeværelser i samarbejde med særligt udvalgte samarbejdspartnere – hvad enten der er tale om mindre enkeltopgaver eller større projekter, står vi altid klar til at rykke ud med kort varsel, og vi yder desuden akut VVS-service såfremt uheldet er ude.

Vi ser det som en naturlig del af vores arbejde, at tilbyde dybdegående rådgivning om mulige løsninger til dit nye badeværelse.

Lad os hjælpe dig med del- eller totalentreprisen når badeværelset skal fornyes, herunder bl.a. følgende:

  • Projektering af del- eller totalentreprisen
  • Håndtering af al dialog med aktuelle underleverandører og samarbejdspartnere
  • Rådgivning i materialevalg og indretning
  • Levering og montering af materialer

 

Kort sagt, vi håndterer hele projektet når du skal have nyt badeværelse, eller renoveret det gamle – det inkluderer altså både VVS-, elektronik-, maler- og murerarbejdet.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, hvis badeværelset skal fornyes. Ring på telefon 36 78 28 30 eller skriv en besked i formularen. 

Vi kører til både Hvidovre, Greve og omegn.

Skræddersyet løsning med nyt badeværelse i Hvidovre

Vi har været involveret i mange del- og totalentrepriser ved nyt badeværelse eller renovation af det eksisterende, og når du samarbejder med os, er det derfor kun fantasien der sætter grænserne. Vi tager udgangspunkt i dine behov og kan gennem et tæt samarbejde, udarbejde skræddersyede badeværelsesløsninger, der gør dine drømme til virkelighed.

Ud over samtlige VVS-installationer, håndterer vi bl.a. selv følgende ydelser ifm. badeværelsesrenovering:

Få et gratis & uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Ring og få et uforpligtende og gratis tilbud på nyt badeværelse ved at ringe på telefon 36 78 28 30, eller ved at sende os en besked i formularen.

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt, og arrangerer gerne et indledende møde hvor vi kan afstemme forventninger og se nærmere på forholdene. Vi arbejder i Hvidovre, Greve, Karlslunde, Storkøbenhavn og omegn.

Skriv til os

36 78 28 30