Alsidig VVS'er

Vi vægter høj service

Dækket af TEKNIQ

Udbedring af forsikringsskader i Hvidovre, Greve og resten af Storkøbenhavn

Ved forsikringsskader

Hos Byernes Varme- og Sanitetsservice kan vi være behjælpelige med udbedring af forsikringsskader af enhver karakter. Vi har mere end 50 års erfaring i VVS-arbejdet, og har efterhånden været med til lidt af hvert.

Det kan vi hjælpe dig med ifm. udbedring af forsikringsskader:

Ring for et uforpligtende tilbud ved udbedring af forsikringsskader på telefon 36 78 28 30, eller ved at sende os en besked - vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Vi kan desuden medvirke i udformningen af alle relevante dokumenter, så skaden kan blive udbedret hurtigst muligt uden bøvl med papirarbejdet. 

Vi kører til alle byer i Storkøbenhavn, herunder Greve, Hvidovre, Karlslunde og omegn.

Akut service ved forsikringsskader

Da mange skader kan vokse sig større hvis de ikke bliver udbedret, tilbyder vi at rykke ud med meget kort varsel. Vi har oprettet en 24 timers døgnvagt så vi altid er til at få fat på, hvis du oplever akutte problemer.

Hvis den forårsagede skade medfører, at du skal have foretaget udskiftninger, ser vi det som en naturlig del af vores arbejde, at tilbyde ekspertrådgivning om mulige løsninger.

Kontakt for gratis tilbud

Vi arbejder i et større område på Sjælland, omfattende bl.a. Storkøbenhavn, herunder Greve, Hvidovre og Karlslunde.

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt, og afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud. Tag endelig kontakt på telefon 36 78 28 30 og nærmere om mulighederne i et samarbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på udbedring af din forsikringsskade. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

VI ER MEDLEM AF 

Toilet og andre VVS-opgaver

Løber toilettet? Vi har mere end 50 års erfaring i VVS-arbejde af enhver art, herunder service og levering og montering af nyt toilet.

Læs mere ❯

Renovering af badeværelse

Skal badeværelset fornyes? Vi har mange års erfaring i håndtering af del- og totalentrepriser af badeværelser.

Læs mere ❯

Alt i blikarbejde

Vi udfører stort set alt i blikarbejde, og anvender også zink og kobber, såfremt det er ønskeligt. Vi kører til alle byer inden for Storkøbenhavn. Ring i dag.

Læs mere ❯