UDBEDRING AF FORSIKRINGSSKADER I HVIDOVRE, GREVE & STORKØBENHAVN

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig omkring forsikringsskader.

Ring 36 78 28 30

Alsidig VVS’er

Vi vægter høj service

Dækket af TEKNIQ

Ved forsikringsskader

Hos Byernes Varme- og Sanitetsservice kan vi være behjælpelige med udbedring af forsikringsskader af enhver karakter. Vi har mere end 50 års erfaring i VVS-arbejdet, og har efterhånden været med til lidt af hvert.

Det kan vi hjælpe dig med ifm. udbedring af forsikringsskader:

 

 

Ring for et uforpligtende tilbud ved udbedring af forsikringsskader på telefon 36 78 28 30, eller ved at sende os en besked – vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Vi kan desuden medvirke i udformningen af alle relevante dokumenter, så skaden kan blive udbedret hurtigst muligt uden bøvl med papirarbejdet.

Vi kører til alle byer i Storkøbenhavn, herunder Greve, Hvidovre, Karlslunde og omegn.

Akut service ved forsikringsskader

Da mange skader kan vokse sig større hvis de ikke bliver udbedret, tilbyder vi at rykke ud med meget kort varsel. Vi har oprettet en 24 timers døgnvagt så vi altid er til at få fat på, hvis du oplever akutte problemer.

Hvis den forårsagede skade medfører, at du skal have foretaget udskiftninger, ser vi det som en naturlig del af vores arbejde, at tilbyde ekspertrådgivning om mulige løsninger.

Kontakt for gratis tilbud

Vi arbejder i et større område på Sjælland, omfattende bl.a. Storkøbenhavn, herunder Greve, Hvidovre og Karlslunde.

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt, og afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud. Tag endelig kontakt på telefon 36 78 28 30 og nærmere om mulighederne i et samarbejde.

Skriv til os

36 78 28 30