GASSERVICE I GREVE, HVIDOVRE & OMEGN

Vi tilbyder gasservice i hele Storkøbenhavn.
Har du brug for akuthjælp har vi døgnservice så du altid kan få hjælp.

Ring 36 78 28 30

Alsidig VVS’er

Vi vægter høj service

Dækket af TEKNIQ

Få hjælp til din gas

Er du på udkig efter en kompetent og pålidelig håndværker til arbejdsopgaver med gas? Hos Byernes Varme- og Sanitetsservice har vi i mere end 50 år udført VVS-opgaver af enhver karakter. Hvad enten det drejer sig om:

  • Gaskomfur
  • Gasovn

 

Vi har den fornødne ekspertise og er blot et opkald væk. Vi tilbyder desuden glædeligt at vejlede om energioptimering i forbindelse med opgaveløsningen, hvilket vi opfatter som en natulig del af vores arbejde.

Ring i dag på telefon 36 78 28 30, eller send en besked i formularen. Det er gratis og ganske uforpligtende at få et tilbud.

Vi kører til alle byer i Storkøbenhavn, herunder Greve og Hvidovre.

Ring for akutservice på gas

Oplever du akutte gas problemer, er der mulighed for at kontakte vores døgnservice, som altid kan rykke ud med meget kort varsel. Vi har på nuværende tidspunkt 20 fastansatte medarbejdere, og er derfor rimeligt fleksible i forhold til at løse opgaver med kort varsel.

Tag endelig kontakt på telefon 36 78 28 30 og hør nærmere, eller få en uforpligtende snak om mulighederne i et samarbejde. Vi arbejder i et større område på Sjælland omfattende bl.a. Storkøbenhavn, Hvidovre, Greve og Karlslunde.

Skriv til os

36 78 28 30