REPARATION & UDSKIFTNING AF TOILET I HVIDOVRE

Har du problemer med toilettet, tilbyder vi reparation og udskiftning af toilet i Hvidovre, Greve og omegn.

Ring 36 78 28 30

Alsidig VVS’er

Vi vægter høj service

Dækket af TEKNIQ

Hjælp til udskiftning af toilet i Hvidovre

Skal du have nyt toilet, eller er dit eksisterende toilet gået i stykker? Hos Byernes Varme- og Sanitetsservice har vi mere end 50 års erfaring i VVS-arbejde, og arbejdet med toiletter har derfor været en naturlig del af vores arbejdsgang i årevis.

Vi er professionelle og effektive, og såfremt du skal have udskiftet toilettet kan vi naturligvis være behjælpelige med rådgivning om den rette løsning. Derudover arbejder vi med alt inden for badeværelser og varme, og toiletudskiftningen kan derfor med fordel kombineres med andre opgaver på badeværelset, eksempelvis installationen af et gulvvarmeanlæg.

Lad os bl.a. hjælpe hvis:

  • Toilettet er stoppet
  • Toilettet ikke kan skylle
  • Du skal have leveret og monteret nyt toilet
  • Del- eller totalentreprise ved badeværelsesrenovering

 

Ring og få et uforpligtende tilbud på telefon 36 78 28 30, eller ved at udfylde formularen. 

Vi kører til hele Storkøbenhavn, herunder Greve, Hvidovre og omegn.

Akut service & reparation af toilet

Med mangeårig erfaring inden for VVS-arbejdet, kender vi til betydningen af at rykke hurtigt ud. Derfor har vi en akut døgnservice med mulighed for at løse opgaver med meget kort varsel, såfremt skaden er sket og dit toilet eksempelvis er gået i stykker.

Tag endelig kontakt på telefon 36 78 28 30 og tilkald akut assistance, eller få en uforpligtende snak om mulighederne i et samarbejde. Vi arbejder i et større område på Sjælland, omfattende eksempelvis Hvidovre, Greve, Karlslunde og Storkøbenhavn.

Skriv til os

36 78 28 30