Alsidig VVS'er

Vi vægter høj service

Dækket af TEKNIQ

Tagarbejde i Hvidovre, Greve og omegn

Skal du have nyt tag eller repareret det gamle?

Er du på udkig efter en pålidelig håndværker til tagarbejde eller tagskift?

Hos Byernes Varme- og Sanitetsservice har vi mange års erfaring med tagarbejdet og vi foretager både reparationer, isolering og naturligvis tagskift. Vi er pålidelige og omhyggelige, og vi forlader ikke stedet før vi har leveret et resultat vi kan stå inde for. Derudover gælder det i tagarbejdet, samt i vores andre arbejdsopgaver, at vi rydder op efter os selv så du ikke står tilbage med et uoverskueligt byggerod når taget er skiftet.

Isolering og rådgivning

I kraft af vores mangeårige erfaring med tagarbejde, er vi i stand til at tilbyde uforpligtende rådgivning når du skal have skiftet dit tag. Vi kan eksempelvis se nærmere på isoleringen for at kortlægge hvorvidt der er mulighed for at opnå betydelige besparelser ved den rette isolering. Vi har desuden mulighed for at rykke hurtigt ud, hvis dit tag er blevet beskadiget, ligesom vi også arbejder med forsikringsskader.

Ring i dag for et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt, og afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud. Tag derfor endelig kontakt på telefon 36 78 28 30 og hør nærmere om mulighederne i et samarbejde, eller bestil en akut skadesudbedring.

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

VI ER MEDLEM AF 

Toilet og andre VVS-opgaver

Løber toilettet? Vi har mere end 50 års erfaring i VVS-arbejde af enhver art, herunder service og levering og montering af nyt toilet.

Læs mere ❯

Renovering af badeværelse

Skal badeværelset fornyes? Vi har mange års erfaring i håndtering af del- og totalentrepriser af badeværelser.

Læs mere ❯

Alt i blikarbejde

Vi udfører stort set alt i blikarbejde, og anvender også zink og kobber, såfremt det er ønskeligt. Vi kører til alle byer inden for Storkøbenhavn. Ring i dag.

Læs mere ❯